Barion Pixel
Ft 0

Shopping Cart

0
No products in the cart.
Ft 0

Shopping Cart

0
No products in the cart.

MOTORALKATRÉSZEK PÁLYÁRA, UTCÁRA, VERSENYZÉSHEZ

Rendelésed házhozszállítása

Annak érdekében, hogy javítsuk kiszolgálásunk hatékonyságát, a racebikeparts.eu együtt dolgozik a következő szolgáltatókkal:

mp150_logo_fb
logo-gls

Szállítási díjak

A szállítási díjak automatikusan kerülnek meghatározásra a fizetési folyamat során. A díjak a megrendelt termékek súlya, és a szállító cég aktuális árai alapján kerülnek kiszámításra.

Szállítás

A vásárlónak kötelessége ellenőriznie a csomagot és a megrendelt termékeket a kézbesítés során:

  • a megrendelt termékek számának egyeznie kell a megrendelésben szereplő számokkal
  • a külső csomagolásnak sérülésmentesnek kell lennie

Amennyiben a vásárlő bármi problémát észlel, köteles azt a futárnak jeleznie és elutasítania az áru átvételét. Köteles továbbá feljegyeztetni a futárral az elállás pontos okát is. Ezt követően kérljük lépjen kapcsolatba velünk, jelezze a problémát, hogy minél hamarabb meg tudjuk azt oldani.

Meddig fog tartani a szállítás?

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelést a fizetés beérkezésétől számított 24 órán belül átadjuk a futárnak. Ha a megrendelt termék nincs raktárunkon, abban az esetben a központi raktárból fog érkezni. Ebben az esetben a házhozszállítás általában 3-7 napot vesz igénybe. Ez általános szállítási idő, eltérés lehet tőle. Kérjük kollégánknál érdeklődjön amennyiben pontosabb információra van szüksége.